Nydelige vinterforhold

January 6, 2021

Hemsedal har fått mye fin snø de siste ukene og forholdene i alpinbakker og langrennsspor er upåklagelige. Hemsedal Skisenter har 21 heiser og 53 bakker og snowparker. Alle heiser er nå åpne og det jobbes på med åpning av de siste bakkene. Det er gjort gode tiltak for å gjøre turen i heisene og besøk i restaurantene trygge og smittesikre.

Nytt år betyr også nye muligheter. Vi jobber nå på med planlegging av trinn 3 i samarbeid med arkitekter, entreprenører og megler. Vi forventer å kunne starte salget til vinterferien 2021.

Byggetrinn 3 vil kommen nedenfor trinn 1 og 2. Det vil bli etablert en visningsleilighet i byggetrinn 2, hvor det er mulig å komme inn for å se standardvalget innen parkett, panel, fliser, baderomsinnredning og kjøkkeninnredning.

Meld din interesse allerede i dag, så får du informasjon så snart vi har priser og salgsprospektet klart.

Ønsker du å teste ut Hemsedal og bakkene i vinter og trenger et sted å bo, da kan vi varmt anbefale nærliggende Skarsnuten Hotel. Herfra passerer du leilighetene på vei til og fra skibakken, via transportløype og stolheis.

Foto Simen Berg.

Tilbake til oversikt

VÆR BLANDT DE FØRSTE SOM FÅR TILSENDT INFORMASJON NÅR TRINN 4 LANSERES i april

Free downloads for people who refer 10 friends. 
Takk for henvendelsen!
Vi bekrefter din registrering på vår VIP liste for prosjektet, Skarsnuten 905. Du vil motta informasjon og salgsmateriell om et lite øyeblikk.
Oisann!
Noe gikk galt med utfyllingen av skjemaet. Har du sjekket om du har fylt det ut riktig?

Meglerkontakt

Victoria Follesø
Eiendomsmegler MNEF
+47 95 44 33 09
victoria@em1fjellmegleren.no

Gjermund Svendsen-Rosendal
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
+47 90 99 22 90
gjermund@em1fjellmegleren.no

Hege M. Moen
Eiendomsmegler MNEF
+47 91 17 60 99
hege@em1fjellmegleren.no