Moderne eleganse til fjells

Chaletleilighetene varierer i størrelser fra 70-102 kvm. Området er kjent for sitt high-end produkt med Skarsnuten Hotel like i nærheten

TRINN 3 LANSERES 8/10!

sALGSSTART 15. OKTOBER

Panorama til de gode opplevelsene

Skarsnuten 905 har opphav fra Skarsnuten Hotel, noe som også gjenspeiler seg i den meget høye kvaliteten chaletleilighetene leveres i. Store vindusflater, luftige takhøyder og høy standard gjenspeiler kvaliteten. Opplev de mektige fjellene, den ville naturen og den stjerneklare himmelen på nært hold i en eksklusiv leilighet med en eventyrlig utsikt mot Hemsedals fjellpanorama og utover dalføret.

Midt i bakken

Skarsnuten 905 ligger ideelt til inne i skiområdet med skiløyper og «egen» heis i nærområdet. Hemsedal Skisenter er betraktet som et av Norges fremste skianlegg med løyper ned fra tre fjelltopper, med totalt 53 bakker og 21 heiser.

Ekte og tidløst

En levende og stilren heltre eikeparkett harmonerer godt med veggene i heltre eik i oppholdsrom behandlet med mørk osmo. Vinduer fra gulv til tak, kjøkken med harmonerende farger inspirert av den mektige fjellheimen. Vannbåren varme i gulvene gir behagelig oppvarming og godt inneklima.

Lunt og avslappende

Baderommene har en lun, god atmosfære og interiør som er inspirert av de robuste materialene i norsk natur. Elementer fra naturen gjenspeiler seg i materialvalgene med regnfallsdusj og baderomsinnredning fra anerkjente leverandører.

Drømmen blir virkelighet

Nyt en god natt søvn i frisk fjellluft, våkn opp til en storslått utsikt og gled deg til unike opplevelser som Hemsedal kan gi deg.

Det gode liv høyt over hverdagen

Varm og snøfri bil med garasjeplass til hver enhet og egen bod i underetasjen. De to store leilighetene får 2 garasjeplasser de andre har 1 garasjeplass. Sportsbodene kan innredes som en effektiv “skilounge”. Løfteplattform fra garasje og opp til leilighetene.

Beliggenhet

Midt i bakken med ski in, ski out. Der øst møter vest finner du Skandinavias alper, Hemsedal. Skarsnuten 905 ligger ideelt til inne i skiområdet og med kort vei til alle fasiliteter. Stå på ski rett ut i bakken og hjem etterpå. Her kan du la bilen stå til du skal hjem. Etter en hyggelig afterski eller middag er det kun ca. 400 meter på ski fra Skarsnuten Hotell, eller ca. 800 meter på ski fra Skigaarden. Langrennsturen kan starte i nærområdet, mot Holdeskaret, eller opp med Tindenheisen for å gå Systerskaret rundt.

VÆR BLANDT DE FØRSTE SOM FÅR TILSENDT INFORMASJON NÅR TRINN 3 LANSERES 8. OKTOBER 2021

Free downloads for people who refer 10 friends. 
Takk for henvendelsen!
Vi bekrefter din registrering på vår VIP liste for prosjektet, Skarsnuten 905. Du vil motta informasjon og salgsmateriell om et lite øyeblikk.
Oisann!
Noe gikk galt med utfyllingen av skjemaet. Har du sjekket om du har fylt det ut riktig?

Meglerkontakt

Victoria Follesø
Eiendomsmegler MNEF
+47 95 44 33 09
victoria@em1fjellmegleren.no

Gjermund Svendsen-Rosendal
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
+47 90 99 22 90
gjermund@em1fjellmegleren.no

Hege M. Moen
Eiendomsmegler MNEF
+47 91 17 60 99
hege@em1fjellmegleren.no