leilighet 811

Leilighet 811 er siste tilgjengelige chaletleiligheten for salg i hus 8, og ligger med storslagen utsikt mot deler av Hemsedal Skisenter og dalføret i øst.

Kontakt megler

Hus 8

-

1.ETG

L

811

Leilighet mot sør

PRIS:

OMKOST.:

TOTALPRIS:

FELLESKOST.:
BRA:

P-ROM:

SOVEROM:

BAD:

GARASJE:

BALKONG:

7.500.000,-

34.025,-

7.534.025,-

ca. 3.000,- mnd.

ca. 90 m²

ca. 84 m²

3

2

1 plass

Ja

SOLGT!

Situasjonsplan Salgstrinn 4

Hus 1-7 og 9 er sluttsolgt. Leilighet 811 er siste chaletleiligheten vi har for salg i hus 8. De ulike husene i Skarsnuten 905 følger høyden i terrenget med svak helning, hvor hus 8 ligger litt høyere enn hus 6 og 7.

Hus 8 består av 4 chalet-leiligheter fordelt på 2 etasjer. Hver leilighet får tildelt parkering i garasje og sportsbod i kjelleretasjen.

Om chaletleilighetene

Moderne eleganse til fjells

Chaletleilighetene varierer i størrelser fra 70-102 kvm. Området er kjent for sitt high-end produkt med Skarsnuten Hotel like i nærheten.

Panorama til de gode opplevelsene

Skarsnuten 905 har opphav fra Skarsnuten Hotel, noe som også gjenspeiler seg i den meget høye kvaliteten chaletleilighetene leveres i. Store vindusflater, luftige takhøyder og høy standard gjenspeiler kvaliteten. Opplev de mektige fjellene, den ville naturen og den stjerneklare himmelen på nært hold i en eksklusiv leilighet med en eventyrlig utsikt mot Hemsedals fjellpanorama og utover dalføret.

Illustrasjonsfoto
Illustrasjonsfoto

Midt i bakken

Skarsnuten 905 ligger ideelt til inne i skiområdet med skiløyper og «egen» heis i nærområdet. Hemsedal Skisenter er betraktet som et av Norges fremste skianlegg med løyper ned fra tre fjelltopper, med totalt 53 bakker og 21 heiser.

Ekte og tidløst

En levende og stilren heltre eikeparkett harmonerer godt med veggene i i solid panel i lune og tidsriktig farger. Vinduer fra gulv til tak, kjøkken med harmonerende farger inspirert av den mektige fjellheimen. Vannbåren varme i gulvene gir behagelig oppvarming og godt inneklima.

Illustrasjonsfoto
Illustrasjonsfoto

Lunt og avslappende

Baderommene har en lun, god atmosfære og interiør som er inspirert av de robuste materialene i norsk natur. Elementer fra naturen gjenspeiler seg i materialvalgene med regnfallsdusj og baderomsinnredning fra anerkjente leverandører.

Drømmen blir virkelighet

Nyt en god natt søvn i frisk fjellluft, våkn opp til en storslått utsikt og gled deg til unike opplevelser som Hemsedal kan gi deg.

Illustrasjonsfoto
Illustrasjonsfoto

Det gode liv høyt over hverdagen

Varm og snøfri bil med garasjeplass til hver enhet og egen bod i underetasjen. De to store leilighetene får 2 garasjeplasser de andre har 1 garasjeplass. Sportsbodene kan innredes som en effektiv “skilounge”. Løfteplattform fra garasje og opp til leilighetene.

Meglerkontakt

Victoria Follesø

Eiendomsmegler MNEF

+47 954 43 309victoria@em1fjellmegleren.no

Gjermund Svendsen-Rosendal

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

+47 909 92 290gjermund@em1fjellmegleren.no

Henrik Erland Morud

Prosjektmegler MNEF

+47 907 25 950henrik@em1fjellmegleren.no

Meld interesse

Registrer interesse nå og vær blandt de første som mottar salgsoppgave og annen relevant informasjon om Skarsnuten 905 Lodge.

Free downloads for people who refer 10 friends. 

Jeg samtykker til å bli kontaktet med relevant informasjon om:

Takk for henvendelsen!
Vi bekrefter din registrering på vår VIP liste for prosjektet Skarsnuten 905 Lodge.
Du vil motta informasjon og salgsmateriell så snart dette er klart.
Oisann!
Noe gikk galt med utfyllingen av skjemaet. Har du sjekket om du har fylt det ut riktig?
Close Cookie Preference Manager
Informasjonskapsel innstillinger
Ved å trykke "Godta alle", samtykker du til bruk av informasjonskapsler for denne nettsiden. Disse blir brukt til å forbedre navigering, analysering av hvordan siden blir brukt og tilrettelagt markedsføring. Les mer
Nødvendige (Alltid aktive)
Informasjonskapsler som er nødvendige for nettsidens funksjonalitet.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.